втората част от трилогията минисериали, започнали с Бялата кралица“,

...
  втората част от трилогията минисериали, започнали с Бялата кралица“,
Коментари Харесай

„Бялата принцеса“ дебютира по Epic Drama


 
втората част от трилогията минисериали, почнали с „ Бялата кралица “, дебютира в ТВ дома на епичната драма – - в цяла Централна и източна Европа на 26 май от 22:00 часа .
В основната роля е номинираната двукратно за „ Златен глобус “ и носителка на „ Еми “ за ролята си в сериала „ Убивайки Ийв “ Джоди Комър.
В хода на осем епизода серилът, основан на историческата поредност романи на Филипа Грегъри – споделя история за власт, семейство, обич и изменничество, обрисувайки края на Войната на розите и началото на най-драматичния епизод в английската история, показан по неповторим метод от позиция на дамите, водещи непрестанна борба за британския престол.
Родословно дърво на Елизабет Йоркска във музи от същинската „ Война на розите “ исторически минисериал „ Бялата принцеса “ – по Epic Drama от 26 май

Британската актриса Джоди Комър , която получи интернационално самопризнание за ролята си на Виланел в драмата на Военновъздушни сили, Killing Eve, е отпред на актьорския състав като Елизабет Йоркска („ Лизи “).
Партнират й - прочут с функциите си в The Young Wallander и Dr Who - като крал Хенри VII, както и Мишел Феърли – известна като лейди Кетлийн Старк в Games of Thrones – тук в ролята на лейди Маргарет Буфорт – майка на Хенри VII.
Ще забележим и едно от най-популярните лица на Epic Drama – общоизвестната „ Мис Фишър “ Еси Дейвис като Елизабет Удвил, кралицата майка.
Трейлър на хитовия исторически минисериал „ Бялата принцеса “ по Epic Drama – всяка сряда в 22:00

„ Бялата принцеса “ наблюдава Англия в интервал на очевидно обединяване като резултат от брака на принцеса Елизабет Йоркска и крал Хенри VII, само че персоналните и политическите им различия са толкоз дълбоки, че има действителна заплаха кралството още веднъж да бъде раздрано на две.

Англия е разединена страна сега, в който спечелилият в борбата при Босуърт, Хенри Тюдор, се чака да се възкачи на трона. Лизи и фамилията й, поддръжници на предходния крал, се намират в смъртна заплаха. Лизи би трябвало да извърши обещанието си да се омъжи за краля, който е донесъл мир на изтерзания от войната народ.
Носят се клюки, обаче, че от дълго време изчезналият брат на Лизи, Ричард, е жив и възнамерява да превземе трона. Това я вкарва в ужасяващ спор сред наложения за брачен партньор Тюдор и момчето, което може би е личната й кръв и легален Йоркски крал.
Клип на минисериала в ера „ Бялата принцеса “ – всяка сряда от 22:00 с повтаряне в неделя от 22:55 по Epic Drama – от 26 май

В функциите са още: Ребека Бенсън (Тала Тарли от Game of Thrones) като Маргарет Плантагенет – Маги, Винсент Реган (300, „ Троя “) като Джаспър Тюдор, Джоан Уоли (The Borgia и „ Беоулф: Завръщане вкъщи “, който можете да наблюдавате по Epic Drama) като Маргарет Бургундска.
дебютира по Epic Drama на 26 май и ще се излъчва всяка сряда от 22:00 с повтаряне в неделя от 22:55.


Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV.
За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и цялостна стратегия на ТВ канала посетете Следете и и
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР